Economical (gazdaságos) nyílászárók

Műanyag gazdaságos nyílászárók kiszállítással Vas, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Zala és Fejér megyében!

 

Spectrum Prémium kisablakok:

 

A Spectrum ablakrendszer lehetővé teszi, hogy 90 x 90-es méret alatt egyes alkatrészeket olcsóbb anyagokkal váltsunk ki, így kedvezőbb árat tudunk biztosítani anélkül, hogy  minőségben meg kellene alkudni.

Az Economical ablakoknál a merevítő vasra nincs szükség, mert a profilrendszer ebben a mérettartományban önmagában is elég erős. Ezen felül, az ablak zárszerkezetét egy olcsóbb gyártó termékével váltjuk ki, mivel a nyílászárónak a kis méretből adódóan viszonylag kicsi a súlya, nem veszi igénybe annyira a vasalatot, ez a vasalat rendszer is képes hosszú távon megbízhatóan működni. Üvegezése megegyezik a normál ablakok üvegezésével. Külalakra nem különbözik a normál ablakoktól

 

Spectrum Prémium economical bejárati ajtók:

 

Egyik legnépszerűbb termékünk. Műszakilag is erős középkategóriába soroljuk, árában pedig szinte verhetetlen kategóriájában.

A műanyag keret valódi ajtószárnyból készül (nem szélesített erkélyajtó), amelyet tüzihorganyzott zártszelvény merevít (nem U profilt használunk) Felár nélkül rendelhető egyedi méretre is, Kínálatunkból bármelyik ajtópanellel is rendelhető. Hőhídmentes alumínium küszöbbel van szerelve. Ötpontos biztonsági zárral adjuk, a kilincs, és a minőségi zárbetét tartozéka az ajtónak. Külalakjában nem különbözik a normál ajtóktól. A különbség abból áll, hogy nem kétcilinderes acélcsapos ajtózárral adjuk, hanem „csak” ötpontos zárral, továbbá a tok és a küszöb csatlakozásánál nem használjuk az illesztő elemet, amelynek igazi műszaki funkciója nincs.

Választható Renolit fólia színek:

  • fehér
  • dió (2178 007)
  • aranytölgy (2178 001)
  • mahagóni (2097 013)

Ajtópanel színek dió, aranytölgy, mahagóni

 

 

 

 

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS