Nyílászáró beépítés

Nyílászárók szakszerű beépítése helyreállítással

 

Főleg Celldömölk, Sárvár, Szombathely, Pápa, Veszprém, Sopron és Győr vonzáskörzetében.

 

Új beépítés:

Épülő házak falnyílásaiba szereljük be a nyílászárót, és, ha szükséges a redőnyt is.

Bontás beépítés (cserés beépítés):

Meglévő családi házak, lakások régi nyílászáróit kibontjuk, és helyükre azonos méretű új nyílászárót építünk be. Menete: a régi ablakról leakasztjuk a szárnyakat, majd az ablaktokot befűrészeljük több helyen. A fűrészeléssel szétválasztott darabokat kiemeljük. ezzel a módszerrel a lehető legkevesebb rombolással bontható ki az ablak. Majd az új nyílászárót beállítjuk a régi helyére, vízszintesbe, és függőlegesbe állítjuk, és rögzítjük a falnyílásba. A rögzítés történhet beépítő fülekkel, vagy csavarokkal, és pur habbal. A bontás beépítés nem tartalmazza a megrongálódott fal kijavítását.

Falazat helyreállítás:

Miután beépítettük az új nyílászárót, szükséges a falazat, azaz a vakolat helyreállítása. Egyrészt azért, mert az új ablak általában vékonyabb a réginél, másrészt pedig azért, mert a leggondosabb bontás során is előfordul, hogy a régi vakolat megrepedezik, vagy egyes helyeken ledől. Gipszkarton és glett segítségével kijavítjuk, kipótoljuk a sérült, vagy hiányzó vakolatot.

Panel házakban, ahol nincs vakolat a falon, műanyag takaró szalagot ragasztunk a fal, és az ablaktok közti pur hab rétegre.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

 

Nyílászáró beépítés esetén a termékek kiszállítása ingyenesen történik.