Redőnyök, szúnyoghálók

Redőnyök, szúnyoghálók kiszállítással Vas, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Zala és Fejér megyében!

 

Lindab tokos külső redőny:

Leggyakoribb redőnytípus. Rozsdamentes anyagból készült redőnydoboz, műanyag redőny lamella, műanyag lefutó jellemzi. A lefutókban kefe, vagy gumi betét van, abból a célból, hogy a szél ne zörgesse a redőnyt. Belül a gurtnit automata csévéli fel.

Vakolható tokos külső redőny:

Megegyezik a Lindab tokos redőnnyel, az a különbség, hogy ennek a típusnak a homloklapjára egy olyan réteg anyagot erősítenek fel, amelyen megáll a vakolat. Ezáltal lehetőség van arra, hogy a redőnydoboz külső homloklapját és a falat egybevakolják, így eltüntetve a redőny dobozát. Ha idővel gurtni cserére van szükség, az alsó szerelőlemez levételével hozzáférhető a redőny belseje

Felső tokos redőny:

A redőnyszekrény az ablak felett helyezkedik el, leggyakrabban a a 60-70-es években készült családi házak nyílászáró cserjéjénél, („régi hármas ablakok”) alkalmazzák, mivel az ablakkal együtt kibontják a redőnyszekrényt, és ennek a helyére kerül be a felsőtokos redőny doboza.

Kombi redőny:

Olyan redőny, amely nem csak redőnyt tartalmaz, hanem egy önálló dobon lévő rovarhálót is, amelyet le lehet húzni az ablak elé. Minden redőnytípus készülhet kombi kivitelben is

Fix keretes szúnyogháló/rovarháló:

Hagyományos értelemben vett rovarháló, egy műanyag, vagy alumínium keretre szerelt rovarháló, amely az ablak külső felületére illeszkedik.

Szúnyogháló/rovarháló ajtó:

Alumínium keretre szerelt rovarháló, amelyet bejárati ajtók elé szerelünk fel.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS