Rólunk

VENTANA Nyílászáró Gyártó és Forgalmazó Építőipari Szociális Szövetkezet

Az esztétikum, a gyorsaság és a tökéletes kivitelezés nagyon fontos nekünk, ezért sok éves építőipari tapasztalatunknak köszönhetően egy olyan céget hoztunk létre, amely komplex szolgáltatásaival, gyorsan és megfizethető áron járul hozzá az otthonok szépítéséhez.

Szociális szövetkezetként működünk, ami azt jelenti, hogy profitorientált tevékenységünk mellett nagy hangsúlyt fektetünk a társadalmi célokra is. Kiemelt célunk az, hogy összegyűjtsük régiónk azon legjobb szakembereit, kisvállalkozásait, akik házak, kertek tervezésével, építésével és dekorációjával foglalkoznak. Baráti, partneri kapcsolatot kialakítva többek között ingyenes megjelenési lehetőséget biztosítsunk nekik honlapunkon, támogatva ezzel a kisvállalkozói érvényesülést Magyarországon.

 

 A VENTANA küldetése:

  • Minőségi, komplex termékek és szolgáltatások nyújtása.
  • A nyílászárók, a nyílászáró kiegészítők, a redőnyök és a rovarhálók forgalmazásával minél több hazai magánszemély és cég elérése Vas, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Zala és Fejér megyében.
  • A nyílászáró beépítés, a festés, a hőszigetelés és a dekorációs megoldások terén pedig elsősorban Celldömölk, Sárvár, Szombathely, Pápa, Veszprém, Sopron és Győr vonzáskörzetében való aktív működés fenntartása.