Vásárlási feltételek

 1. Cégünk ingyenes árajánlatot, igény esetén felmérést készít a megrendelő leadott igénye alapján. Az ajánlat tartalmazza a nyílászáró méretét, a kért szolgáltatásokat, és az ÁFÁ-t. A nyílászáró ezzel a tulajdonságokkal kerül legyártásra. A Vásárló felelőssége, hogy az általa igényelt szolgáltatások listáját leellenőrizze.
 2. Minden megrendelés feltétele 30-50% előleg befizetése és a megrendelő lap aláírása. Amíg az előleg nem érkezett meg a szövetkezet pénztárába, addig kötelezettség nélküli árajánlatnak tekintjük a Vásárló igényét. Az árajánlat aláírásával, és az előleg befizetésével válik az ajánlat szerződéssé. Beépítés-kiszállítás előtt a vásárlónak ki kell egyenlíteni az elszámolás oldalon lévő ” készrejelentéskor esedékes” összeget. A beépítés után a beépítési munkadíjat kell a beépítést végző munkatársaknak fizetni. A pénzügyi teljesítés elmaradása esetén a szövetkezet fenntartja a jogot, hogy nem szállítja ki a terméket.
 3. Az itt rögzített feltételektől, csak a szövetkezet elnökének írásos hozzájárulásával lehet eltérni.
 4. Határidőként a szövetkezet által visszaigazolt határidőt tartjuk elfogadottnak. Ellehetetlenülést okozó helyzetben a szövetkezet kiköti az akadályközlési jogát, ekkor a felek jogosultak új megállapodást kötni.
 5. Szállítási költség: Celldömölk 30 km körzetében ingyenes. Ingyenes továbbá, ha a vásárló beépítést is rendelt. Egyéb esetekben egyedi megállapodást kell kötni . Megállapodás hiányában, 45 Ft /kilométer áron kerül kiszámlázásra a szállítási díj.
 6. Ha a Vásárló a vásárlási szándékától eláll, akkor semmilyen igénye nem lehet a szövetkezettel szemben.
 7. Részteljesítés: Részteljesítés esetén, a szövetkezet által készített elszámolás alapján mindig az átvett árut kell a vásárlónak az átvételkor fizetnie. A szövetkezet fenntartja a jogát, hogy a részteljesítés elmaradása esetén az adott munkafolyamatot megszakítsa.
 8. Beépítési anyagköltség: Az árajánlat előzetes becslés alapján tartalmazza a beépítés , és a falazat helyreállítása során felmerülő anyagköltséget. Ha a bontás beépítés során jelentős mennyiségben kénytelen a szövetkezet anyagot felhasználni, akkor jogosult felszámítani a felmerülő plusztételeket.
 9. Mindkét fél kötelezi magát , hogy vitás esetekben, harmadik fél bevonása nélkül, kölcsönösen igyekeznek a felmerült problémára megoldást találni. Ha megegyezés nem születik, akkor kikötik a Sárvári Bíróság illetékességét.
 10. Garancia: A szövetkezet minden általa legyártott, vagy eladott, és szakszerűen beépített nyílászáróra garanciát vállal. A garancia: 5 év szavatosság, és ezen belül 1 év teljes körű garancia (más néven jótállás). Megszűnik a szövetkezet garanciális kötelezettsége, ha a vásárlónak lejárt fizetési kötelezettsége van.
 11. Késedelmes fizetés esetén, a szövetkezet a mindenkori jegybanki alapkamat kétszeresét számítja fel késedelmi pótlék címén. Amíg a vásárló a teljes összeget nem egyenlítette ki, addig a szövetkezet a tulajdon jogát a termékekre fenntartja.
 12. A határidők pontos betartásának érdekében, a szövetkezet fenntartja jogot, hogy egyes munkafolyamatokra alvállalkozót vonjon be, úgy, hogy az többletkiadást ne okozzon a vásárlónak